Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksek lisans ve doktora öğrencileri bilgisayarlarına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu Belediyesi, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında 24 yüksek lisans ve doktora öğrencisine diz üstü bilgisayar hediye etti. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen törenle birlikte bugüne kadar 136 kişi bilgisayar sahibi oldu.

        Bolu Belediyesi'nin 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için bu yıl 4'ncüsü düzenlenen bilgisayar dağıtım töreni belediye meclis salonunda, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen ve Ekrem Çetinkaya katılımıyla gerçekleşti.

        "Başarılı olanları desteklemek bizim görevimizdir"

        Liseyi bitirdikten sonra 4 yıllık üniversite kazanan tüm öğrencilere ücretsiz bilgisayar dağıttıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, "Diğer belediyelere de örnek olmak istiyoruz. Ayrıca yeni alınan karar gereği master ve doktora yapan öğrenciler ile hafızlığı tamamlayanları da bilgisayar ile ödüllendireceğiz. Allah ömür verdikçe, başarılı olan herkesi desteklemek bizim görevimizdir" dedi.

        (FC-RFK-Y)

        19.03.2017 14:54:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler