Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahin: "Tek derdimiz Türkiye"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, son 10 günde 40 mahalleyi ziyaret edip anayasa değişikliğini anlattılar.

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Yağmurca, Hıdırellez, Dedeli ve Yörgüç Mahallelerini ziyaret ederek, 16 Nisan referandumu için destek istediler. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin, "Ülkemizde güçlü iktidarlar dönemlerinde istikrar, büyüme ve kalkınma olmuştur. Türkiye çok büyük mesafeler kat etmiştir. Anayasa değişikliği ile bu sağlanmaktadır. 16 Nisan'da vereceğimiz kararı bu gerçekler ışığında değerlendirmek gerekir. Bu nedenle 'evet' diyoruz. Bizim tek derdimiz Türkiye ve milletimizdir. Bugün var olan 1982 Anayasası da seçkinlerin hazırladığı bir anayasadır. Bu anayasanın değişmesi için her türlü çabayı gösterdik. Şimdi çok önemli değişiklikler milletimizin önüne geliyor. Bu değişiklikleri seçkinler değil, milletin temsilcilerinden oluşan AK Parti ve MHP hazırlamıştır. Cumhuriyet, milletimizin en kıymetli kazanımıdır ve Türkiye'nin rejimi demokratik bir cumhuriyettir. 18 maddelik anayasa değişikliğini rejim değişikliği olarak nitelemeye yeltenenler kafa karışıklığı peşindedirler "dedi.

        (ŞU-MAY-Y)

        19.03.2017 14:57:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler