Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Direnişten, Dirilişe Konferansı'na yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu 'Direnişten Dirilişe' konulu konferans, Manisalı vatandaşların büyük ilgisini topladı. Düzenlenen konferansta Türkiye'de son dönemde yaşanan olaylar ve 15 Temmuz darbe kalkışması konuları ele alındı.

        Şehzadeler Belediyesinin Tarihi Bedesten Nikah Salonunda düzenlediği ve konuşmacı olarak Yazar Ahmet Bulut ve Abdullah Yıldız'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Direnişten Dirilişe' konulu konferans Manisalılardan yoğun ilgi gördü. Düzenlenen konferansa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, Manisa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mesut Öner, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Yazar Abdullah Yıldız, Türkiye'nin son dönemlerde yakaladığı yükseliş ivmesi ve Ortadoğu'da yaşanan süreçler ile vatandaşlara bilgiler aktarırken, 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde yeniden bir diriliş destanını yazdığını belirtti. Yazar Ahmet Bulut'un namaz üzerine yaptığı konferans ise vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Konferansın sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Konuşmacılara çiçek ve hediyeler takdim etti.

        (SC-Y)

        19.03.2017 15:04:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler