Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'nin mahalle ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ile yönetimi, mahalle ziyaretleri kapsamında Kumlubel Mahallesini ziyaret etti.

        Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Kaynarca, "Bugün günlerden Kumlubel. Teşkilatımız hazır. 18 Mart günü atalarımızın emanetini güçlü Türkiye yapmak için yollardayız. Kumlubel'de gezmeye devam ediyoruz. Özer Taksi durağını ziyaret ettik. Esnafımızın kararı istikrar. Kumlubel esnafımızı geziyoruz. Güler yüzlü esnafımız istikrardan yana, huzurun devamından yana. Oturup çay içip anlattık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştuk. Ülkesini seven bu kadar insan varken inşallah kaim olacağız" dedi.

        (KÇ)

        19.03.2017 15:12:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler