Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gözyaşı Geceleri Programına büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        Barış Gezici

        MANİSA (İHA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini konu alan "Gözyaşı Geceleri-Son Kale Türkiye" isimli gösteri, Akhisar'da büyük ilgi gördü.

        Yaklaşık 2,5 saat süren Gözyaşı Geceleri isimli gösteri Parkiçi Sinema Salonunda yapıldı. Programa AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçirdiği kaza sonucu yaralanan Gazi Uzman Onbaşı Ömer Kayhan, partili yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Gecede sahne alan "Gözyaşı Geceleri Ekibi" ekibi Son Kale Türkiye isimli gösterisi ile Türkiye'de geçmişten günümüze yaşanan siyasi ve terör olaylarını ele alan Tiyatral gösteriyi sergiledi. Gösteride 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili yer alan bölüm izleyicilerden büyük beğeni topladı.

        Daha önce başbakanlara yapılmak istenen olayların günümüzde de yapılmak istendiğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Darbelerle Türkiye'nin hızını durdurmak istediler. Bu darbelerin tamamı gerek 1960, gerek 71, gerek 80 gerek postmodern darbeler, gerekse 15 Temmuz darbe girişimi tamamı enflasyonun çok düşük, kalkınmanın çok yüksek olduğu dönemlerde yapıldı. Her şey güllük gülistanlıktı, iyi yolda gidiyorduk, yükseliyorduk, kalkınma hızımız vardı. Ama egemen güçler bize hemen dur dediler, önce darbeleri yaptılar, son kirli ve şantajcı medya patronları ile kirli ve şantajcı sermayedarlarla ve siyasetçileri tebliğ etmek istediler. Güçleri yetmediği zaman da bu sefer şantajlara başvurdular. Fethullah Gülen ve yandaşları önce iktidarı paylaşmak sonra da iktidarı ele geçirmek, ardından da İstanbul'a gelerek halifeliğini ilan etmek istedi. İşte o zaman Türkiye'de rejim değişecekti, işte o zaman Türkiye'ye diktatörlük gelecekti. Ama o gece birkaç kişi darbeyi önledi. Önce siyasiler, sayın Başbakan Binali Yıldırım, sonra sayın Cumhurbaşkanı, sonra seçilmiş irade, ardından iki muhalefet partisi lideri onlara ulaşmak için gayret sarfettik ulaştık ve onlarda demokrasiden yanayız dediler. Ardından Türkiye Silahlı Kuvvetler içerisindeki demokrasiye sahip insanlar o subaylar demokrasiye tek vatana, tek millete, tek devlete, tek bayrağa inanmış o subaylar millet iradesine inanan sandıklar gelenler sandıklar giderler diyerek darbelerin kötü olduğuna inanan o subaylar, ardından da değerli kardeşlerim genlerinde kahramanlık yatan İstanbul önlerinde, Çanakkale, Dumlupınar, Sakarya, Zafer Tepe'de benim genlerimde kahramanlık ve yiğitlik var diyenler aziz millet sokağa çıktı yeter söz milletin demişti" dedi.

        Program sonunda AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Belediye Başkanı Salih Hızlı ekibe çiçek takdim etti.

        (BG-SC)

        19.03.2017 15:17:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler