Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale 1. Amatör küme

        - Ayvacık Belediyespor: 3 Geyikli Belediyespor:2

        (Fotoğraflı)

        İpek Güney

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale 1. Amatör Küme'de Ayvacık Belediyespor kendi evinde oynadığı mücadelede Geyikli Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

        Ayvacık 21 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelede Ayvacık Belediyespor, Çanakkale 1. Amatör Ligi'nde şampiyonluğu geçen hafta ilan eden Geyikli Belediyespor karşılaşmasını 3-2 kazanarak üst lige yükselebilmek için play-off mücadelelerine kalmayı başardı. İlk yarıda üstün oyun sergileyen Ayvacık Belediyespor 20. Dakikada Mustafa, 42. Dakikada da Tayfun ile durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda ise ilk dakikalarda Ayvacık Belediyespor Murat'ın penaltıdan attığı golle durumu 3-0 getirdi. Geyikli Belediyespor ise 67. Dakikada Mehmet ve 83. Dakikada Osman'la skoru 3-2 getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Ayvacık Belediyespor karşılaşmayı 3-2 kazandı.

        (GD)

        19.03.2017 16:24:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler