Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor, 3 puanı 2 golle aldı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme play-off ikinci maçında Salihli Belediyespor, konuk ettiği Manisa Sanayispor'u 2-0 yenerek, hem galibiyetle tanıştı, hem de 3 puanın sahibi oldu.

        Ramiz Turan Stadı'nda oynanan ve Abdullah Türkan, Hakan Efe ve Hüseyin Aycan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Salihli Belediyespor'u galibiyete taşıyan golleri kaptan Gökçe ve Davut attı.

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile futbolseverlerin izlediği maç öncesi Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu birinci sırada tamamlayan Yeşil-beyazlı ekibin birincilik kupası Manisa Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı İsmail Aydın tarafından verildi.

        Manisa Sanayispor'u yenerek ilk galibiyetini alan Salihli Belediyespor ile Teknik Direktör Yusuf Sapmaz, Yardımcı Antrenörler Fırat Yaren ve Murat Kahraman'ı tebrik eden Başkan Zeki Kayda, yeşil-beyazlı takıma play-off maçlarında başarılar diledi.

        (BA-SC)

        19.03.2017 16:51:08 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler