Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çakır eşi ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır eşi İlknur Çakır ve bazı partililerle bazı şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet etti.

        Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Eşi İlknur Çakır, AK Parti Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) program sorumlusu Erol Acar ve eşi Sevgi Acar ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. İlk olarak terhisine 10 gün kala Şırnak'ta şehit olan Şehit Ayhan Demirci'nin ailesini ziyaret eden Çakır ve beraberindekiler burada şahit babası Kamil, şehit annesi Makbule ve şehidin kız kardeşi Arzu Demirci'yi ziyaret etti. Demirci ailesi ile bir süre sohbet eden Çakır, daha sonra Kayseri'de ki terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit Kenan Döngel'in Kışla'da ki annesi Şehime ve kardeşi Mertcan Döngel'i ziyaret etti.

        Şehitlerin en yüksek mertebeye ulaşan çok değerli insanlar olduğunu ifade eden Çakır, Çanakkale savaşlarında ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korurken hayatlarını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabır diledi. Şehit ailelerini hiçbir zaman unutmayacaklarını ve yalnız bırakmayacaklarını dile getiren Çakır "Onlar bizlere şehitlerimizin emanetidir" dedi.

        (VK-RFK-Y)

        19.03.2017 17:36:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler