Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Ünye'de

        (Fotoğraflı)

        Hamza Alp

        ORDU (İHA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ordu'de Ünye ilçesini ziyaret etti.

        Sendikacılarla Ordu'da kahvaltıda bir araya gelen Genel Başkan Metin Memiş, ardından sağlıkçıların sorunlarını yerinde dinlemek üzere hastaneleri gezdi. Bu gezi neticesinde Ünye Devlet Hastanesine de uğrayan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, İdris Baykan, Ordu il Sağlık-Sen Başkanı Bilal İnanlı'yı Ünye Devlet Hastanesinde, Sağlık-Sen Ünye Başkanı Cenk Aslantürk, Nöbetçi Dr. Ali Coşkun ve yönetim kurulu karşıladı. Ünye Devlet Hastanesinde birimleri ziyaret eden Başkan Memiş, personelle konuşarak durumları hakkında bilgi aldı. Memiş yaptığı açıklamada, "Ben önceki hastanemizi de biliyorum. Yeni hastanemiz memleketimize yakışır şekilde yapıldı. Burada hem görev yapmak hem de hasta olunca insanın buraya gelesi geliyor. Tabi bunun yanı sıra burada personel ve doktor açığının olması bizleri biraz üzüyor. Araç gereçlerimiz tamam, birde personel bakımından eksiklikler giderilirse daha da güzel bir çalışma ortamı olacağına inanıyorum" dedi.

        Sağlık personelinin özlük hakları konusunda mücadelelerinin devam ettiğini Memiş "Önceliğimiz personellerimiz emekli olduktan sonrada maaşlarında fazla düşüş olmaması için çalışmalarımız devam ediyor. Personel konusunda ise gerekli görüşmelerimiz devam ediyor. Önemli olan mevcut personellerimizin nöbetlerinden doğan haklarının alıp almadıkları, çalışma koşulları gibi mevzuatlara uyulup uyulmadığı konusunda da hassasiyetlerimiz vardır" diye konuştu.

        Hastane gezisi sonrasında Dr. Ali Coşkun'un Tıp Bayramı dolaysıyla açmış olduğu karikatür sergisini de gezen Sağlık-Sen Genel Başkanı Mehmet Memiş, "Doktorumuzu tebrik ediyorum, gayet güzel ve tarihsel bir karikatür olmuş, kendilerini tebrik ediyorum ve bu serginin diğer hastanelerimizde de gösterilmesi uygun olur diye düşünüyorum" dedi.

        (HA-MAY-Y)

        19.03.2017 17:55:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler