Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre ile Sarıgöl berabere kaldı

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Süper Amatör Lig A Grubu'nu lider tamamlayarak, Play-Off'lara kalan Yunusemre Belediyespor, play-off'ların ikinci müsabakasında deplasmanda karşılaştığı Sarıgöl Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

        Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarının ikinci maçından beraberlik ile ayrıldı. Sarıgöl 4 Eylül Stadyumunda oynanan maç golsüz berabere bitti. Oldukça çekişmeli geçen maçta her iki takımda 1 puan aldı. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, play-off'ların ikinci müsabakasından 1 puan ile ayrıldıklarını vurgulayarak, "Play off'ların ilk maçında geçen hafta üç puan almıştık. Bu hafta deplasmanda Sarıgöl Belediyespor ile karşılaştık. Bu maçtan da 1 puan aldık. Önümüzdeki hafta Manisa Sanayispor ile Ertuğrul Dilek Tesislerinde karşılaşacağız. Ben tüm taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyorum. BAL yolunda bütün maçlar çok önem arz ediyor." dedi.

        (SC-Y)

        19.03.2017 18:14:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler