Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde düzenlenen Kulüpler arası Halk Oyunları minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

        15 Nisan Spor Salonunda gerçekleşen Halk Oyunları il birinciliği, 15 kulüpten iki yüze yakın öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Dini İlmi Hizmetler Dernek Başkanı Aydın Kasar, Halk Oyunları İl Temsilcisi Yusuf Yıldırım, il hakem kurulu üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği Geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz olmak üzere iki dalda gerçekleşti. Geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz dalda hünerlerini sergileyen halkoyunları ekiplerinin güzel ve coşkulu oyunları tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Coşkulu geçen yarışmada jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonuncunda Gençler düzenlemeli dalda Addos Spor kulübü 80.66 puanla birinci olurken, Büyükler Düzenlemelide Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü 88.66 puan ile birinci, Minikler Düzenlemelide Lalezar Spor Kulübü 80.33 puanla ile birinci, Büyükler Gelenekselde ise Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü 91.33 puan ile birinci, Gençler Gelenekselde Addos Spor Kulübü 92 puan ile birinci, Yıldızlar Gelenekselde Addos Spor Kulübü 88.66 puan ile birinci, Minikler Gelenekselde ise Addos Spor Kulübü 87 puan ile birinci olan kulüp oldu. Yarışmalar sonunda dereceye giren takımlara kupalarını; Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Halk Oyunları İl Temsilcisi Yusuf Yıldırım ve protokol tarafından takdim edildi.

        (AG-AA-Y)

        20.03.2017 08:33:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler