Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'e yeni park

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor.

        Kepez Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne 4 bin 250 metrekarelik yeni bir park çalışması gerçekleştiriyor. Yeni yeşil alanların oluşturulduğu parkta çocuk oyun alanları, oturma grupları, spor aletleri, koşu ve yürüyüş yolları bulunuyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 6075 Sokak ile 6716 Sokak'ın birleşiminde yer alan park, mahalle ve çevresine yeni bir yaşam alanı kazandırarak bölgede yaşayanların spor, dinlenme ve yeşil alan ihtiyacına yanıt verecek. Gecekondulardan modern binalara dönüşen bölge, değer kazanarak kabuk değiştiriyor.

        Yeşil alan konusunda birinciliğini artırarak koruyan Kepez Belediyesi, asfalt, kaldırım ve park çalışmalarıyla ilçeyi modern bir imaja kavuştururken doğallıktan da taviz vermiyor. Yeni parklara, yollara, okullara, sağlık merkezlerine ev sahipliği yapan Kepez, Antalya'nın yükselen değeri olarak adından söz ettiriyor. Semt parkları, Kepez'in yükselen değerine değer katıyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.03.2017 09:47:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler