Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MYO'dan vergi dairesi ve defterdarlığa teknik inceleme gezisi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Vergi Haftası kapsamında Kilis Defterdarlığı ve Kilis Vergi Dairesine teknik gezi düzenledi.

        Teknik geziye Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Şit, bölüm öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Murat Urfalıoğlu, Öğretim Görevlisi İsmail Kutlar ve bölüm öğrencileri katıldı. Kilis Defterdarı Zekeriya Keleş ve Kilis Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül'ün makamında ziyaret edilmesiyle başlayan görüşmede, Şengül, öğrencilere bilgilendirme sunumu yaptı. Ardından Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ve Muhakemat Müdürlüğü ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde ilgili birimlerce öğrencilere derste gördükleri teorik bilgilerin pratikte uygulamaları anlatıldı. Ziyaret sonunda Defterdarlık binası önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Öğrenciler, gezinin kendilerine çok katkı sağladığını dile getirdiler.

        (MAD-SD-Y)

        20.03.2017 09:56:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler