Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        '15 Temmuz' tiyatro gösterisi yeniden sahnede

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezinde gerçekleşen '15 Temmuz' konulu tiyatro gösterimini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk ve Başkan Hasan Can da izledi.

        Ümraniye Belediyesinin destekleriyle AK Parti Ümraniye Aşağı Dudullu Mahalle Teşkilatı amatör oyuncularla hazırladığı "15 Temmuz" konulu tiyatro gösterimine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye Mahalle Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda parti mensubu katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra "15 Temmuz Şehitlik Marşı" ile devam etti. Ardından AK Parti Aşağı Dudullu Mahalle Başkanı Şaban Menteş tiyatro gösteriminin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler verdi. Katılımlarından dolayı protokole ve izleyicilere teşekkür etti.AK Parti Ümraniye Aşağı Dudullu Mahalle Teşkilatı mensupların, tiyatro gösterimi izleyicilerini gözyaşı içinde bıraktı. Amatör oyuncuların profesyonel ruhlarla sergilediği oyun büyük alkış aldı.Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can: "Bu akşam ikinci defa seyrettiğim bu tiyatro eserini, birinciden daha fazla heyecan duyarak ve o günleri yaşayarak seyrettim. Bu sebeple emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum" dedi. Başkan Hasan Can, "Ümraniye Belediyesi olarak bu eserin geliştirilmesi için destek verdik vermeye de devam edeceğiz" dedi. Başkan Hasan Can son olarak "Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

        Gösterimin ardından AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu konuşmasında "Tiyatro gösterimini hazırlayan ve oynayan herkesi tebrik ediyorum" dedi. Ardından 16 Nisan'daki referandumunun öneminden bahsetti. AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, AK Parti Ümraniye Aşağı Dudullu Mahalle Teşkilatı mensuplarının hazırladığı tiyatro gösterimi için tebrik etti.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş konuşmasında, "Çanakkale Şehitlerine Allahtan rahmet diliyorum. Bize 15 Temmuz gecesini tekrar yaşatan AK Parti Aşağı Dudullu Mahalle Teşkilatını, oyuncularını ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

        (EY-ÖK-Y)

        20.03.2017 10:20:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler