Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Uslu, Finike'de vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Finike ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

        Finike'nin Turunçova Hal Esnafı ve Yavalı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'ya Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti. Uslu, anayasa değişikliği hakkında vatandaşların sorularını yanıtladı. Halk oylamasının AK Parti, MHP ya da CHP oylaması olmadığını, milletin kendi geleceğini, hükümet sistemini belirleme oylaması olduğunu belirten Uslu, "Halk oylamasıyla daha güçlü Türkiye, koalisyonlara mahkum olmayan bir Türkiye, sorunlarını torunlarına havale etmeyen bir Türkiye için kararımız evet" dedi.

        Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu gibi liderlerin başkanlık sistemine ihtiyaç olduğunu söylediklerini ifade eden Uslu, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bu ülkenin, tarihsel sürecinin ortaya koyduğu ihtiyacıdır. Artık krizleri kişiler değil sistem engelleyecektir" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.03.2017 10:26:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler