Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akdoğan'dan şehit ailelerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, il merkezindeki 10 şehidimizin evlerine ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir'in de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Başkan Akdoğan şehit yakınlarına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

        Kahraman şehitlerimizin anne ve babalarının ellerini öperek aile bireyleriyle yakından ilgilenen Başkan Akdoğan, "Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü kapsamında şehitlerimizin ailelerini kendi ikametlerinde ziyaret ediyoruz. Sadece özel günlerde değil, yılın her günü, günün her saati şehit yakınlarımızın emrindeyiz. Vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizim baştacımızdır. Onların istekleri bizim için emirdir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımıza ve ebediyete intikal eden gazilerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Şehit yakınları ise Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        (MB-YE-SK)

        20.03.2017 10:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler