Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Prof. Dr. Karabulut'tan, 'Uçan Kız' için taziye mesajı

        (Fotoğraflı)

        AĞRI (İHA) - İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, trafik kazasında hayatını kaybeden 'Uçan Kız' lakaplı Dicle Aslan için taziye mesajı yayımlandı.

        Aslan'ın ölüm haberinin tüm Ağrı'yı ve üniversiteyi yasa boğduğunu belirten İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, mesajında şu cümlelere yer verdi:

        "Futbol maçı için Ağrı'dan Malatya'ya giderken Patnos - Muş Karayolunda Ağrı Birlikspor Bayan Futbol takımını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu BESYO 1. Sınıf öğrencimiz Dicle Aslan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Üniversitemizi ve Ağrı'yı yasa boğan kazada hayatını kaybeden ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ailemizin bir parçası olan Dicle Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, spor camiasına ve İbrahim Çeçen Üniversitesi ailesine başsağlığı, elim kazada yaralanan gençlerimize acil şifalar diliyorum"

        (AA-AA-Y)

        20.03.2017 10:46:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler