Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk ressamlardan karma resim sergisi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi mart ayında düzenlediği sanat etkinlikleri kapsamında, çocuk ressamların karma resim sergisine ev sahipliği yaptı.

        Atölye Elvan Çocuk Grubu Karma Resim Sergisi, Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açıldı. Sergide eserleri sergilenen çocuklar, sergi salonunda bir araya geldi. 17 yıldır sanat çalışmalarına devam eden atölye, farklı yaş gruplarından sanatseverleri ve minik ressamları bir araya getirdi. Sergide, 7-14 yaş arasındaki çocukların farklı konular ve tekniklerle hazırlanan eğlenceli ve yaratıcı 40 çalışması yer aldı. Tarih bilincine vurgu yapan minik ressamlar eserlerinde, Anadolu uygarlıklarına, mitolojik unsurlara ve sembollere yer verdi. Ünlü ressamların eserlerini de yorumlayan çocukların çalışmaları, sanatseverlerin beğenisini topladı.

        (ÖY-ÖK-Y)

        20.03.2017 11:02:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler