Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü Döşemealtı'nda çoşkuyla kutlandı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü Döşemealtı Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen "Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri" ile kutlandı.

        18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü Döşemealtı Belediyesinin ev sahipliğinde Yeşilbayır Kültür Merkezinde düzenlenen "Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri" ile kutlandı. Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun sahne aldığı konsere İlçe de yaşayan gaziler ve şehit yakınları, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, Mahalle Muhtarları ve 300'ün üzerinde vatandaş katıldı.

        Ellerinde bayraklarla salonu dolduran Döşemealtı halkı da türkülere eşlik etti. Konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın ve Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun tarafından gazi ve Şehit yakınlarına çiçek verildi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.03.2017 11:14:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler