Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka sokaklarında seferberlik

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Şemikler ve Fikri Altay Mahallerindeki onlarca sokakta, asfalt yama ve kaplama çalışmaları vatandaşların takdirini kazandı.

        Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen hizmet seferberliğiyle, Şemikler Mahallesindeki 40 sokak asfalt yama çalışmalarıyla sorunsuz hale getirildi. 8 sokakta da asfalt kaplaması yapıldı. Fikri Altay Mahallesinde ise 21 sokakta asfalt yama, dört sokakta asfalt kaplama işi gerçekleştirildi. Kentsel dönüşüm, yeni yapılaşmalar, altyapı işleri gibi çeşitli nedenlerle bozulan ya da zamanla yıpranan sokaklar, modern görünüme kavuştu. Fikri Altay Mahallesi 6183 ve 6184 sokaklarda, kısa süre içinde alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Bu çalışmalarda bölgedeki vatandaşları memnun etti. Sokakların çehresini değiştirecek çalışmalar kapsamında, yol ve kaldırımlarında yenileneceği kaydedildi. Alt yapısının uygun olan noktalarda çöp konteynerleri yer altına alınacağı, uygun olmayan yerlere de modern çöp kutuları konulacağı belirtildi. Bölgede yine elektrik telleri yer altına alınarak görüntü kirliliği ortadan kaldırılacağı, eskiyen aydınlatma direklerinin de sökülerek modern aydınlatma direkleri konulacağı dile getirildi.

        Çağdaş bir kent oluşturmak için özveriyle çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Fiziki yatırımlar ve altyapı hizmetlerimizle Karşıyakamızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Yurttaşlarımızdan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak daha güzel, modern ve huzurla yaşanabilir bir kent oluşturmak için, gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Çalışmalarımız, Karşıyakalı hemşehrilerimiz için yarının bugünden daha güzel olmasını sağlayacak" dedi.

        (HG-Y)

        20.03.2017 11:19:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler