Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Aygün'dan Hakkarili gençlere destek

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) – AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Hakkari Koordinatörü Zeki Aygün, bir süre önce ziyaret ettiği Hakkari Gençlik Merkezindeki gençlere verdiği malzeme sözünü yerine getirdi.

        4 Şubat tarihinde Hakkari'ye gelen ve gençlik merkezini ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, tiyatro ve resim kulübünden gençlerle sohbet ederek, çalışmalarını takdir etmişti. Gençlerin yeteneklerinin daha da ileriye taşıması için destek sözü veren Milletvekili Aygün, Hakkari Gençlik Merkezine 25 bin TL değerinde malzeme gönderdi. Gençlik merkezindeki resim ve tiyatro kulübü eğitmenleri, "Hakkari'de sergileyeceğimiz sahne ve çizeceğimiz resimler için her zaman istediğimiz malzemeleri bulamadığımız gibi alma imkanımız ise olmuyordu. Bu doğrultuda bizi ziyaret edip onure eden Kocaeli Belediyesi Kültür Müdürlüğüne taleplerimizi ileterek destek veren Sayın Milletvekili Zeki Aygün'e ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

        (FT-MSA-Y)

        20.03.2017 12:14:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler