Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sağıroğlu, referandum çalışmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Başkan Sağıroğlu referandum çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

        Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu referandum çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan Sağıroğlu bu sabah ilçe başkanı Mustafa Pehlivan, Meclis Üyesi Salih Yavuz ve parti yöneticileri ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Sağıroğlu, 16 Nisan'ın Türkiye'nin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Bu sistem çökmüştür. Ekonomik olarak ömrünü tamamlamıştır. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha çağdaş, daha yaşanılabilir, hayat seviyesi ve gelir seviyeleri daha yüksek olacak" dedi.

        "Hedefimiz yüzde 80"

        Son 10 yıla bakıldığında ilçemiz devlet ve özel sektör yatırımlarıyla donatıldı diyen Başkan Sağıroğlu, " İlçemizi Trabzon'un parlayan yıldızı yaptık. Yatırımcılarımızın ilk tercihi ilçemiz oluyor. Şuan itibariyle yatırımcılarımızda ve turistlerimizde 'acaba' diye bir duruş var. 16 Nisan akşamı inşallah evet oylarıyla beraber yüzde 60 oranı oluşur ve Türkiye ve Karadeniz Bölgesi'ne dış dünyadan yatırım yağmaya devam eder. Bundan ziyadesiyle hem vatandaşlarımız, hem ilçemiz, hem de ülkemiz yararlanacaktır. Tek yönetici, tek sistemle birlikte yoluna devem edecek. Geçmişte Cumhurbaşkanlarımız başbakanlarımıza anayasa kitapçığını fırlattığı zaman devalüasyonlarla karşı karşıya kalmış, bir gecede milletin cebinden parasının yarısı alınmıştır. Artık bu sistemler tarihe gömülüyor. Türkiye yeni sistemle birlikte bölgesinde yoluna emin adımlarla ilerleyecektir. Biz bunları vatandaşlarımıza anlatmaya hafızalarını yenilemeye devam edeceğiz. Hedefimiz Yomra'da yüzde 80 evet" diye konuştu

        (EK-Y)

        20.03.2017 12:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler