Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa'da İzmir Marşı coşkusu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci Yıldönümü'nde sahneye çıkan Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Opera-Bale Sanatları ve Sevenleri Derneği Çocuk Korosu İzmir Marşı'nı seslendirdi.

        Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Opera - Bale Sanatları ve Sevenleri Derneği Çocuk Korosu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci Yıldönümü dolayısıyla muhteşem bir konsere imza attı. Furkan Üstündağ yönetimindeki konseri dinlemek için Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz'la birlikte aralarında Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın eşi Ümran Uysal'ın da yer aldığı yüzlerle Antalyalı Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nu doldurdu. Gençlik orkestrası ve çocuklar korosunun yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda seslendirdiği İzmir Marşı'nda coşku doruklara çıktı. Salonu dolduran yüzlerle Antalyalı ellerinde Tür Bayraklarıyla İzmir Marşı'na eşlik ederken Başkan Uysal'ın oğlu Efe de Atatürk fotoğrafıyla sahneye çıkarak koroya eşlik etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.03.2017 12:33:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler