Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzur evi sakinleri, el emeklerini sergiledi

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da huzurevi sakinleri, el emekleriyle hazırladıkları ürünleri sergiledi.

        Gazi Huzurevi'nde kalan yaşlılar, yaptıkları el emeği göz nuru eserleri '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' sebebiyle sergiledi. Seramik ve ahşap boyama ürünlerinden oluşan sergide 100'e yakın el emeği yer aldı. Serginin açılışına Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı ve davetliler katıldı.

        Yaşlıların vakitlerini el sanatları yaparak değerlendirdiğini belirten Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez, "Yaşlılarımız, el sanatı ürünlerini yaparken hem kendileri güzel vakit geçirmiş hem de çok güzel eserler ortaya çıkarmış" dedi.

        Huzurevinde kalan yaşlıların hayatlarını kaliteli ve nitelikli geçirmeleri adına sosyal faaliyetler yapıldığını aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, "Bu sosyal faaliyetlerden biriside el sanatları ürünleri yapmalarıdır. Bu sosyal faaliyetler yaşlılarımıza hem ruhsal yönden olumlu bir etki yapmakta hem de onların hayata dair bağlılıklarını artırmaktadır" diye ifade etti.

        Daha sonra, serginin açılışı katılanlar tarafından yapıldı.

        (YÖ-HİV-Y)

        20.03.2017 12:45:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler