Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yerleşim yerlerinde toplu ulaşım hizmeti başlıyor

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin yeni yerleşim bölgeleri arasında toplu ulaşım hizmeti vermek amacıyla Mahabad Bulvarı ile Üçkuyular TOKİ arasında güzergah açtı.

        Daha rahat ve konforlu bir toplu ulaşım hizmeti vermek amacıyla araç filosunu yenileyen ve yeni güzergahlar açan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinin yeni yerleşim bölgeleri arasında toplu ulaşım hizmeti verecek. Kayapınar'daki yeni yerleşim alanlarındaki 200 sitede yaklaşık 15 bin vatandaşın ikamet etmesini göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, yeni açılan Mahabad Bulvarı ve Üçkuyular TOKİ güzergâhında 25 Mart itibari ile toplu taşıma seferleri başlatacak. Yeni güzergahta E10 numaralı otobüsler toplu ulaşım hizmeti verecek.

        (İHA-MP-Y)

        20.03.2017 12:55:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler