Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Can: "Başarımızın sırrı vatandaşla iç içe olmakta gizli"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi, 129 kırsal (köy) mahalleyi bir gün de gezerek, vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.

        Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın talimatıyla belediye meclis üyesi, parti yöneticisi ve daire müdürlerinden oluşan 15 ekip 129 kırsal (köy) mahallelerde bilgilendirme toplantısı yaptı. Pazar günü 129 mahalleyi gezen ekipler, vatandaşlardan olumlu not aldı.

        Göreve geldikleri günden bugüne vatandaşlarla iç içe olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, yerinde görerek hizmeti götürdüklerini söyledi.

        Vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür eden Başkan Can, "Başarımızın sırrı vatandaşla iç içe olmakta gizli. Hizmet odaklı çalışmalarımızın ana unsuru vatandaşın sıkıntılarını bizzat yanında dinlemek, görmektir. Belediyecilik dokunmak, hissetmektir. 129 köyü gezerek vatandaşlarımızla sohbet ettik. Bu ziyaretler çok önemli. Onlara hizmette eksik olduğumuz bir şey var mı, bunları da görme şansı elde ediyoruz. Ek olarak neler yapabiliriz buna karar veriyoruz" dedi.

        Göreve gelirken birlikte yöneteceğiz dediklerini hatırlatan Başkan Can, "Birlikte yöneteceğiz demiştik. Hem vatandaşlarımızla hem de sivil toplum örgütleriyle sürekli iletişim halinde olmamız bu sözümüzü tuttuğumuzun en büyük göstergesidir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Hizmet yolculuğumuz bu şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.

        Tarsus Belediyesi olarak 129 kırsal, 45 ilçe merkezinde bulunan mahalleye hizmet verdiklerini ayrım yapmadan tüm mahallelere eşit hizmet getirdiklerinin altını çizen Can, "Vatandaş odaklı hizmet veriyoruz. Hafta sonu bizleri köylerinde ağırlayan başta muhtarlarımız olmak üzere tüm hemşerilerime ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz aksamadan devam edecektir. Biz büyük bir aileyiz" ifadesini kullandı.

        (ERY-Y)

        20.03.2017 12:56:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler