Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar'da"Referandum" Paneli

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Akil Gençler Platformu Ceylanpınar temsilciliğinin düzenlemiş olduğu açılış ve panel programlarına katıldı.

        Akil Gençler Platformunun Bahçelievler Mahallesindeki temsilciliğinin açılışını yapan Başkan Atilla, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş birlikte kesti. Başkan Atilla, açılışın ardından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda Akil Gençler Platformu tarafından düzenlenen "Referandum ve Cumhurbaşkanlık Sistemi" konulu panele katıldı. Panele Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Menderes Atilla'da yaptığı konuşmada, referandumun Türkiye için ne kadar önemli olduğunu anlatarak, "Bu referandum ülkenin geleceğini ilgilendiriyor. Referandum seçimi ne Menderes Atilla'nın, ne ilçe başkanının, ne Milletvekilinin, ne Bakanın, ne de Cumhurbaşkanının seçimidir. Referandumda hayır çıksa Cumhurbaşkanı yine Cumhurbaşkanıdır. Burada asıl konu sistemin değişmesidir. Sistemin değişmesi de hepimizin geleceğinin teminat altına alınması demektir." ifadelerini kullandı. Referandum için Kandilin, Almanya'nın, Belçika'nın, Fransa'nın, İslam Coğrafyasını kan gölüne çevirenlerin hayır dediğini hatırlatan Başkan Atilla, "Aklın yolu birdir. Anayasa değişiklik maddesini incelememiş olsak bile bu kadar küffar hayır diyorsa demek ki doğru yol evettir. Eğer bütün şer odakları oklarını Recep Tayyip Erdoğan'a çevirmişse demek ki Cumhurbaşkanımız doğru yoldadır ve onun destekçileri de doğru yoldadır." diye konuştu. Düzenlenen panelin ardından çarşı esnafı ziyaret edildi. Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Belediye Başkanı Menderes Atilla, esnafa evet gazetesi dağıtarak referandum için destek istedi. Sıcak diyalogların yaşandığın esnaf ziyaretinin ardından Yılmaztekin ilçeden ayrıldı.

        (UK-SD-Y)

        20.03.2017 13:11:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler