Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyonlukta bir kritik viraj daha geçildi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 22. haftasında Kayseri deplasmanına çıktı. Puan kaybı yaşamak istemeyen başkent temsilcisi, Kayseri Şekerspor'u 2-0 yendi.

        Mavi-beyazlılara galibiyeti getiren goller, Abdullah Gün ve Umutcan Topalcı'dan geldi. Yeni Altındağ Belediyespor, son iki haftaya girilirken, en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 6'ya çıkardı.

        Kaptan frikikten attı

        Sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Mesut Üretir'in öğrencileri, dakikalar ilerledikçe oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Duran toplarla rakip kalede etkili olmak isteyen mavi-beyazlı takım, Umutcan Topalcı, Bülent Kalecikli ve Barlas Yener ile net gol fırsatlarını değerlendiremedi. 39. dakikada kazanılan frikik sonrası kaptan Abdullah Gün, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

        İkinci yarıda orta sahayı kalabalık tutarak rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Yeni Altındağ Belediyespor'da, Barlas Yener'in asistini plase bir vuruşla gole çeviren Umutcan, 88. dakikada galibiyeti perçinledi. Yeni Altındağ Belediyespor, bir maç eksiği bulunan en yakın takipçisi Aksaray Belediyespor'un berabere kaldığı haftada puan farkını 6'ya çıkardı.

        (ZEY-BT-SK-S)

        20.03.2017 13:23:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler