Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat malzeme deposu tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Doğu ilçelerine yerinden hizmet sağlamak için Manavgat Titreyengöl'de 'Düzenli Malzeme Deposu' inşa etti.

        Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depoları ile sürdürüyor. Manavgat Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' hizmete girdi. 1 milyon 295 bin liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önlenecek. Deponun hizmete girmesiyle çalışmalar hız kazanırken, sorunların çözüm süresi de kısalacak.

        Bin metrekare kapalı alanlı depoda alt yapı, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon çalışmalarında ihtiyaç duyulan her türlü malzeme stoklanıyor. Tefrişatı ve çevre düzenlemesi devam eden depo ile ASAT, Doğu ilçelerine daha etkin ve daha hızlı hizmet götürmeyi hedefliyor. Daha önce de Batı ilçelerine hizmet vermek üzere Kumluca Beykonak'a bir malzeme deposu inşa edilmişti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.03.2017 14:22:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler