Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Memur-Sen'den "evet" açıklaması

        - Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz:

        - "Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları ve 15 Temmuzlar yaşanmasın diye 'evet' diyoruz"

        - " 'Hayır' demek PKK'lı olmak, FETÖ'cü olmak demek değil ama Amerika'yı, Hollanda'yı, Almanya'yı, Brüksel'i sevindirmek demektir.

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, "Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları ve 15 Temmuzlar yaşanmasın diye 'evet' diyoruz" dedi.

        Hamdi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Öğretmenevinde basın toplantısı düzenledi. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Ülkemizin geleceğini ilgilendiren önemli bir virajın eşiğindeyiz. 16 Nisan bu milletin kader anı diyebileceğimiz bir referandum aynı zamanda sendikal anlamda önemli bir zaman dilimine doğruda ilerlemekteyiz. Milyonlarca memuru ilgilendiren taleplerin kazanıma dönüştürülmesi açısından 2018 -2019 yıllarını kapsayacak 4. toplu sözleşme için Ağustos ayında hükümet ile masaya oturulacak. 11 iş kolunda da yetkili Memur-Sen olarak hükümet ile masaya oturup memurun yüzünü milletin yüzünü güldürmek istiyoruz. İşte bu yüzden hedef 1 milyon 111 bin 111 üye Memur-Sen'e davet tercih 'evet' diyoruz. Genel Başkanımız Ali Yalçın bey 21 Mart 2017 yarın akşam saat 19.30'da Samsun'da olacak. Ömer Halisdemir Konferans Salonunda Samsun'a seslenecek. Bu konferansa tüm Bafralı hemşehrilerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.

        "Memur-Sen olarak bu ülkede bir daha antidemokratik süreçler yaşansın istemiyoruz" diyen Hamdi Yılmaz şunları söyledi: "Biz bu ülkede sabah kalkıp akşama hükümet değişikliği, pazarlıklarla yoğrulan, fırlayan, inen, yükselen borsa ve dolarlar istemiyoruz. Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları ve 15 Temmuzlar yaşanmasın diye evet diyoruz. 72 muhtırasında üçe üç, bir oradan bir buradan diyen darbecilerin aracı olan, 80 ve 28 Şubat'ta darbecileri ayakta alkışlayan yargının yerle yeksan olması, Hukukun Yargının bağımsızlığı için evet diyoruz. Tarihimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek. Bu ülkenin geleceğine dair yatırımımızı yapmak için evet diyoruz. Biz büyük fotoğrafı gören bir teşkilatız medeniyet coğrafyamızı yeniden dizayn edenlere müsaade etmemek batının emperyalist güçlerin oyununu bozmak için evet diyoruz. Hayır diyenlere de şunu ifade ederek sözlerimizi tamamlayalım: 'Hayır' demek PKK'lı olmak, FETÖ'cü olmak demek değil ama onları; Amerika'yı, Hollanda'yı, Almanya'yı, Brüksel'i sevindirmek demektir. 16 Nisan, Türkiye'nin geleceği için mühim bir eşik. Tavrımız milletten yana olacaktır."

        (ŞU-SLH-Y)

        20.03.2017 14:30:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler