Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorumlular bir yıl aradan sonra eğlence düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 60. defa bir araya gelen Körfez Çorumlular Platformu üyeleri, bir yıl aradan sonra eğlenme fırsatı buldu. Güre'deki termal tesislerinde düzenlenen yemeğe, Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demirhan ile Burhaniye kaymakamı Hüseyin Öner, Edremit kaymakamı Ali Sırmalı ve Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Zeybek de katıldı.

        Körfez Çorumlular Platformu üyeleri 5. kuruluş yıldönümünü Güre'deki yemekle kutladı. Platform Başkanı İsmail Eker'in öncülüğünde bir araya gelen Çorumlular, bir yıl aradan sonra ilk kez eğlence düzenlerken, Çorumlu mahalli sanatçı Ali Eren'in klavyesi ve türküleri eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demirhan ile Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Zeybek'de Çorumluları yalnız bırakmadı. Konuklarını kapıda karşılayan Platform Başkanı İsmail Eker, katılımcılara teşekkür etti. İlçe temsilcilerini konuklara tanıtan Eker, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İsmail Eker, "Bu gün Körfez Çorumlular Platformu olarak 5 yılımızı doldurduk. Böylelikle 60. toplantımızı yapıyoruz. Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Zeybek de bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında oluyoruz. Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz diyorum. Bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hattuşa yönetim kurulu başkanımız ve personeli teşekkür ediyorum. Toplantılarımız devem edecek" dedi.

        Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eraslan da "Şehitler nedeniyle bir yıldır eğlence yapmıyorduk. Bu gün eğlencede oldu. Katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

        Yalçın Sivlim de "Güzel bir eğlence oldu. Vali yardımcımız ve kaymakamlarımızda bize yalnız bırakmadı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Selami Ural da, "Bu gün 5 senemizi doldurduk. 60.toplantımızı yaptık. Gecemize katılan vali yardımcımız ile kaymakamlarımıza ve başkanımız İsmail Eker ile hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Rüya Yıldız da, "Bu gün Çorumlular günündeyiz. Hep geliyoruz. Ancak, bir yıl aradan sonra ilk kez eğlence oldu. Çok iyi eğlendik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Başkan İsmail Eker, konuklara teker teker teşekkür ederken, tüm konukları kapıya kadar uğurladı.

        (FT)

        20.03.2017 14:34:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler