Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Çanakkale Zaferi anma etkinliğinde bu kez öğrenciler sahnedeydi

        İSTANBUL (İHA) - Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde bir program düzenledi. Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, anma programına katıldı.

        Anma etkinliğine, Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Turhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal'da eğitim veren okulların öğretmen ve öğrencileri katıldı. Öğrencilerden oluşan koro ve tiyatro gösterisi, beğeniyle izlendi. Programın sonunda, 'Çanakkale Savaşları' temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Programın düzenlenmesine destek veren Kartal Belediyesi'ne teşekkür edilirken, emeği geçen Kartal İstanbul İmam Hatip Ortaokulu, Medine Tayfur Sökmen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kartal ERA Koleji müdürlerine çiçek takdim edildi.

        (EY-ÖK-Y)

        20.03.2017 15:02:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler