Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Matlı ve Güncü'den Başkan Özkan'a Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ile birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek, ilçe meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

        Son yaşanan ekonomik, sosyal ve kültürel değişim ile dikkatleri üzerinde toplayan Karacabey'de yeni proje hazırlıkları devam ediyor. Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirilen ziyarette, ilçe gündeminde yer alan önemli konular ele alındı. Aslen Karacabeyli bir iş adamı da olan Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, son dönemde ilçenin önemli gelişmeler kaydettiğini söyledi.

        Ziyarette, sanayinin ihtiyaç duyduğu vasıflı ara eleman ihtiyacındaki önemli artış ve bu konuda yapılabilecek ortak eğitim çalışmaları da ele alındı. İlçede son dönemde önemli bir değişimin yaşandığı dile getirilen görüşmelerde, mevcut konjonktürün ilçeye sunduğu yeni fırsatlara da vurgu yapılırken, İstanbul-İzmir otobanı ve Çanakkale Köprüsü gibi önemli yatırımların, geliştirilecek akılcı projelerle Karacabey'i örnek bir duruma getireceği ifade edildi.

        Belediye Başkanı Ali Özkan, ortak aklın gücüne inanan insanlar olarak, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

        (MŞ)

        20.03.2017 15:06:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler