Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir Emniyetinden asayiş uygulaması

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Polis Karakolu Amirliği, kafe ve eğlence merkezlerinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulama sırasında polisin nazik tavrı, vatandaşların taktirini topladı.

        Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Polis Karakolu Amirliği, ilçedeki kafe ve eğlence merkezlerinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulamaya, polis memurlarının yarı sıra bekçiler de katıldı. Uygulama sırasında polisin nazik tavrı, vatandaşların taktirini topladı. Emekli vatandaş Sabri Tekidi, "Biz polisimizi seviyoruz. Eskiden polis arama yaptığında çok sıkıntı yaşardık. Şuan için polislerin içeriye girişleri bizleri ürkütmüyor. Çünkü çok iyi davranıyorlar. İsteriz hergün arama yapsınlar, bizler için iyi olur hiç olmazsa suçlular yakalanır" dedi.

        Aramalardan rahatsız olmadıklarını, gayet memnun kaldıklarını dile getiren bir esnaf ise, "Biz aramalarda rahatsız olmuyoruz, kapımız açıktır. Polis yeter ki böyle gelsin" diye konuştu.

        (İHA-MP-Y)

        20.03.2017 15:11:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler