Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli Belediyesi'ne 3 yeni araç alındı

        (Fotoğraflı)

        Ercan Topaç

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli Belediyesi'ne bir greyder ile kaldırımlar için iki kar küreme aracı alındı.

        Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 2017 model bir greyder ve iki tane kar küreme aracı alındı.

        Daha iyi hizmet vermek için araç filosuna sürekli yenilerini eklediklerini belirten Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Osman Kaymak, "Devlet Malzeme Ofisi'nden aldığımız greyderimiz yol yapım çalışmalarının yanı sıra karla etkin mücadelede önemli işler yapacaktır. Ayrıca kışın buzlanan kaldırımlarda vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için iki adet kaldırımlar için kar küreme aracını da araç filomuza kattık. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Tunceli gibi günden güne büyüyen bir kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

        (ET-HİV-Y)

        20.03.2017 15:17:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler