Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik'te '444 80 86' yerine '186'

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Özelleştirme sonrasında sayıları 1.5 milyonu bulan müşterilerine bu güne kadar "186" numarasının yanında "444 80 86" numaralı çağrı numarası üzerinden de hizmet veren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., bunu daha bilinir olması ve akılda tutulması kolay olan tek bir numarada birleştirme kararı aldı. Alınan karar uyarınca bundan böyle elektrik arıza ve diğer konularda müşterilere "186" numaralı telefon üzerinden hizmet verilecek.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, özelleştirme sonrasında yaşanan bazı teknik zorunluluklardan dolayı bu güne kadar hizmet numarası olarak 444 8086'yı yoğun olarak kullandıklarını söyledi. Müşterilerine bu süreçte 444 80 86'nın yanında 186 üzerinden de hizmet vermeye devam ettiklerini hatırlatan Tüzün, "Ancak Dağıtım şirketi olarak tek bir numara ile '186' üzerinden hizmet vermenin daha uygun olacağı kararına vardık. Üç haneli acil numaralardan olan ve akılda kalıcı olmasının yanında bilinir ve çevrilmesi kolay olduğundan müşterilerimizin bu numarayı kısa sürede benimseyeceğine inanıyoruz. Bir aksilik olmaz ise Mart sonundan itibaren Çağrı Merkezimiz '186' numarası üzerinden hizmet vermeye başlayacak. Bir süre sonra da 444 80 86'yı tamamen iptal edeceğiz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        20.03.2017 15:21:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler