Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirkol, Eğerkıran ve Üçgöze'de incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eğerkıran ve Üçgöze kırsal Mahallelerinde yapımı tamamlanan mahalle içi yollarda incelemelerde bulundu.

        Başkan Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapımı tamamlanan kırsal mahallelerdeki incelemelerini Eğerkıran'da sürdürdü. Başkan Demirkol ile görüşen mahalle sakinleri, yapılan yollardan memnun olduklarını ilettiler. Yol çalışmalarının tamamlanmasıyla çocuklarının çamura basmadan okula gittiğini ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti. Başkan Fevzi Demirkol, Eğerkıran'daki incelemelerinin ardından Üçgöze kırsal Mahallesine geçti. Mahalle Muhtarı Cemil Kırmızı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, yapılan yollarda incelemelerde bulundu. Mahalle içi yolları tamamlanan Üçgöze sakinleri, çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

        Eğerkıran ve Üçgöze mahallelerinde yaptığı incelemelerle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, "Mahalle içi yolları tamamlanan Eğerkıran ve Üçgöze kırsal mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımız yaptığımız çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler. Kent merkezi ve kırsalındaki çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz mahalle sakinlerinden 16 Nisanda yapılacak halk oylamasıyla ilgili de evet desteği istedik" şeklinde konuştu.

        (Şİ-SD-Y)

        20.03.2017 15:45:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler