Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEÜ'de kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Yerleşkesi ve Kızılay işbirliğiyle kan bağışı kampanyası başlatıldı.

        Ereğli Eğitim Fakültesi ve Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği kampanyaya, hocalar ve personel de kan bağışında bulunarak destek verdi. Ereğli Eğitim Fakültesi içerisine kurulan mobil kan merkezine gelen öğrenciler, yetkililer tarafından gerekli steril ortamda yapılan çalışma ile kan verme işlemini tamamladılar. Günümüzde kan bağışının büyük önemi olduğu bilinci ile hareket etmeleri gerektiğinin bilincinde olan öğrenciler, bu anlamlı kampanyaya destek oldukları için mutlu olduklarını belirttiler.

        "Ereğli protokolü NEÜ öğrencileriyle buluştu"

        Öte yandan, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Jandarma Komutan Vekili Eyüp Köksal ve diğer protokol üyelerinden oluşan heyet NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesini ziyaret etti. Fakülte öğrencileri ile protokolün tanışması ve kaynaşması amacı ile yemek programı düzenledi. Protokol ile birlikte yemek yiyerek sohbet etme imkanı bulan öğrenciler merak ettikleri konular hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, fakültedeki bölümleri daha aktif hale getirmek istediklerini belirterek, şehre değer katacak, güç katacak bölümlerin çalışmalarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

        Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ise öğrencilerle sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile ilgili bilgi aldı. Yemekte konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven de, ilçenin geleceğine yönelik öğrencilerden fikir ve proje desteği beklediklerini kaydetti. Öğrencilerin fikirlerine değer verdiğini de ifade eden Başkan Özgüven, öğrencilerin geleceğin umudu olduğunu da sözlerine ekledi.

        (BG-FM-Y)

        20.03.2017 15:51:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler