Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da terör operasyonu: 56 gözaltı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Nazilli'de güvenlik güçleri tarafından sürdürülen PKK/KCK operasyonunda 20 şüpheli daha gözaltına alındı. Son 3 günde Aydın genelinde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlarda gözaltı sayısı 56'ya yükseldi.

        Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yürütülen PKK/KCK operasyonlarında 20 kişi gözaltına alındı. İl genelinde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan kişi sayısı 56'ya yükseldi. 18 Mart'ta düzenlenen şafak operasyonu ile Aydın ve ilçelerinde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda aralarında HDP'li yöneticilerinde olduğu 36 kişi ele geçirilmişti.

        Polis ve jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları ile 3 günde yakalanan şüpheli sayısı 56'ya yükseldi. Şüphelilerin işlemleri sürüyor.

        (ES-MB-Y)

        20.03.2017 16:07:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler