Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy'e yeni caddeler ve bulvar yolları açılıyor

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Tekkeköy Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı içerisinde ilçeye yeni caddeler, bulvar kazandırmanın yanında sanayiler içerisindeki yolların üst yapısının yapılması için çalışma başlattı.

        Tekkeköy Belediye binasında bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile beraberindeki heyet Tekkeköy'e yeni cadde ve bulvarların açılması ve sanayi içlerindeki yolların yapılması konusunda gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek çalışmaların başlaması için planlamalar yaptılar.

        Tekkeköy'ün her geçen gün daha da büyüyerek geliştiğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz bölgenin en hızlı kentleşen ilçeleri arasında en ön sıralarda yer alıyor. Büyüme ve gelişime paralel olarak yeni caddelerin, bulvarların açılması ilçenin farklı yönlere doğru yayılmasına öncülük ediyor. Biz de ilçemizde yeni yerleşim yerlerinin oluşması, imar yollarının, özellikle yeni bulvarlar ve cadde yollarının açılması için Büyükşehir Belediyemiz ile bir çalışma başlattık. Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile beraberindeki ekip ve belediyemizdeki ilgili kişilerle bir araya gelerek ilçemizde yapılması gereken öncelikli çalışmaları masaya yatırdık. Özellikle yeni imar yollarının açılması, açılan yolların altyapısının yapılması, büyük bulvar ve cadde yollarının açılması gibi konularda bu yıl içerisinde çok önemli çalışmalar yürüteceğiz. Birçok önemli devlet yatırımına ev sahipliği yapan ve bölgenin lojistik üssü haline gelecek olan ilçemiz her yönden değişimi yaşıyor. Bu yıl içerisinde yeni cadde ve bulvarların açılması ile etrafındaki sokaklarımızda art arda açılacak. Buralar da yeni binalar yükselecek. Yine yeni işyerleri açılacak. İlçemizde yeni yerleşim yerleri, yaşam alanları, çarşılar ve alış veriş alanları oluşmaya başlayacak. Bir şehrin gelişmesindeki en büyük kuvvetin yeni imar yollarının açılması olduğunu bilerek bu bilinçle cadde ve bulvar yollarının açılması için emek sarf ediyoruz" dedi.

        Sanayi içlerinde yollarda çalışmalar başlıyor

        Samsun sanayisinin kalbinin Tekkeköy'de attığını söyleyen Başkan Togar, "İlçemiz dört büyük sanayiye sahip. Bu sanayilerde ulusal ve uluslararası ticaret yapan ve binlerce kişiyi istihdam eden sanayi kuruluşları var. Bu büyük tesislerin bulunduğu sanayi bölgelerimizdeki yolların üst yapısının yapılması için gerekli çalışmaları da 2017 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu konuyu da Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile görüştük. Sanayi içlerindeki yollarımızın üst yapısını Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde önümüzdeki günlerde yapmaya başlayacağız. İlçemizde altyapıdan yollara kadar birçok konuda çalışma yürüten birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyemiz Yusuf Ziya Yılmaz'a ve yollarımızdaki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduğumuz Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Yurt ile emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        20.03.2017 16:34:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler