Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevi'nde hat ve el sanatları sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) – Süleymanpaşa Huzurevi'nde yaşlılar Haftası kapsamında hat ve el sanatları sergisi açıldı.

        Serginin açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eşi Gülseren Albayrak Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, AFAD İl Müdürü Recep Erol ile birçok yardımsever ve vatandaş katıldı.

        Başkan Kadir Albayrak ve eşi Gülseren Albayrak ile beraber Süleymanpaşa Huzurevinde açılan sergileri gezdi. Huzurevi sakinlerinden Fuat Koç'un açtığı Hat sergisini gezen ve Fuat Koç'tan eserler hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, güzel sergisi için sanatçıyı kutladı.

        Yine Huzurevi sakinlerinden Ayşe Neşe Çetiner tarafından hazırlanan el sanatları sergisinin de açılışını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sanatçı Ayşe Neşe Çetiner'in yaptığı birbirinden güzel el sanatları eserlerini gezerek bilgiler aldı.

        Fuat Koç ve Ayşe Neşe Çetiner sergileri hafta boyunca vatandaşların gösterimine açık kalacak.

        (HLD-MEF-Y)

        20.03.2017 17:00:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler