Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Salih Fırat Gölbaşı ilçesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, referandum çalışmaları kapsamında Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

        Gölbaşı Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Salih Fırat, burada referandum hakkında bilgiler vererek belediye çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Milletvekili Salih Fırat, daha sonra Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile bir araya gelerek hem referandum ile ilgili bilgi verdi hem de belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

        Gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanı Özdemir, İlçede çalışmaların güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek 9 mahallenin 5'inde referandum da 'Evet' kampanyası için çalınmadık kapı kalmadığını söyledi. Milletvekili Salih Fırat ise, "Türkiye'de 65. Hükumet var. 94 yıllık cumhuriyet döneminde 65 tane hükumet kurulmuş. Bir buçuk yıla bir hükumet düşmüş. Hizmetler hükumet yönetim sisteminden dolayı hep aksamış. Eskiden beri hükumet sistemin değiştirilmesi gerektiği hep dile getirilmiş. Bundan sonra hangi cumhurbaşkanı kazanırsa 5 yıl boyunca seçim olmayacak. Türkiye enerjisini seçime harcamayacak. Beş yılda bir hem milletvekili, hem de cumhurbaşkanı seçimi olacak. Bu yeni sistem Türkiye'yi bir üst lige çıkartacak" dedi.

        (CK-SD-Y)

        20.03.2017 18:19:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler