Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        75 kişilik işe 600 başvuru

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında işe alınacak 75 işçi için başvuran 600 kişi arasında kura çekimi yapıldı.

        Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürlüğü tarafından 6 ay süreliğine değişik kurumlarda çalıştırılacak olan işçiler için Malazgirt Kültür Merkezi toplantı salonunda Noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 600 kişi arasında kurayla işe alınacaklara asgari ücret verileceği bildirildi.

        Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, kura çekimine katılarak, şeffaf bir ortamda yapılması için tüm kamerayla kayıt altına alınması talimatı verdi.

        Malazgirt kaymakamlığı çalışanları tarafından tüm kura çekilişi kamerayla kayıt altına alındı.

        75 kontenjandan 30'nun Malazgirt Belediyesinde, 20'sinin Köylere Hizmet Götürme Birliği ve 25 kişinin ise Malazgirt Müftülüğüne bağlı kurumlarda çalıştırılacağı öğrenildi.

        (VE-MSA-Y)

        21.03.2017 09:17:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler