Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nden Silopi'ye 600 çift ayakkabı yardımı

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Kocaeli'nin Dilova ilçesindeki Hayırseverler Derneği tarafından Silopi'deki öğrencilerine 600 çift ayakkabı gönderildi.

        Dilovası Hayırseverler Derneği'nce, Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 600 çift ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabılar okul idaresi tarafından teslim alındı. Ayakkabıların 150 çifti okulda daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılırken, 450'sinin köy okullarındaki öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

        Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Akça, "Kocaeli Dilovası'ndan Hem ortaöğretim hem de ilkokul öğrencileri için 600 çift ayakkabı geldi. Kendi okulumuza 150 çift ayırdık. Geri kalan 450 çifti de ihtiyacı olan köy okullarına göndereceğiz. İhtiyaç sahibi olanlar çok mutlu olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        21.03.2017 10:41:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler