Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eşi cezaevinde olan kadına kaymakamlık sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        Engin Ertürk

        VAN (İHA) - Van'ın Başkale ilçesinde maddi durumu kötü olan 10 nüfuslu aileye Kaymakam Abdulselam Öztürk sahip çıktı.

        Başkale ilçesine bağlı Kızılca Mahallesinin Geçitvermez mezrasında ikamet eden maddi durumu iyi olmayan ve eşi cezaevinde olan Saniye Fırat, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurdu.

        Yapılan incelemelerin sonucunda maddi yetersizlik içinde olduğu tespit edilen aileye; içinde buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon olan beyaz eşya seti hediye edildi.

        Beyaz eşyaları Vakıf Müdürü Gökhan Karaman tarafından teslim edilen aile, başta Kaymakam Abdulselam Öztürk olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, mutlu olduklarını söyledi. Maddi imkânsızlıklardan dolayı evinin ihtiyaçları olan beyaz eşyayı alamadığını belirten Saniye Fırat, "Kaymakamlığa başvuru yaptım. Başvuru sonucu bana televizyon, buzdolabı ve çamaşır makinesi verdiler. Allah herkesten razı olsun" dedi.

        (EE-MSA-Y)

        21.03.2017 10:43:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler