Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, Milli Türk Talebe Birliği Kocaeli Şubesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Milli Türk Talebe Birliği Kocaeli Şubesini ziyaret etti.

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Milli Türk Talebe Birliği Kocaeli İl Temsilcisi Osman Hacıalioğlu ve üyeler ile sohbet edip çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Hacıalioğlu, Başkan Doğan'a faaliyetleri hakkında bilgi vererek, "2009 yılında beri Kocaeli Üniversitesi'nde faaliyet gösteriyoruz. Milli manevi değerlerine, bayrağına bağlı bürokratlar, akademisyenler, imanlı gençler yetiştirmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da ziyarette yaptığı açıklamada, "Sizlere güveniyoruz. Siyaset bir birikim, bir tecrübe, bir sabır işi. Sizlerin sayesinde çok daha güzel yarınlarımız olacak. Özellikle geçmişimizi, tarihimizi bilmek gençlerimiz için çok önemli. Sosyal yaşamınız için, inanç dünyamız için destekleyici çalışmalar, sosyal dayanışmayı arttıran çalışmalar yapmamız çok önemli. Sizleri özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Çalışmalarınız, ülkemiz ve İslam alemi için çok önemli. Çanakkale ruhunun devam ettirilmesi gerekiyor. Hollanda'nın antidemokratik insan haklarına aykırı, ahlaksızca yaptıkları davranışta bir sürpriz yok, daha beterini de yapabilirlerdi. Bunlar birbirini ısırmazlar. Bunlar Vatikan'dan organize olan acımasızlar. Bize düşen görev, değerlerimizi öğreneceğiz ve öğreteceğiz. Geçmişimizi unutmayacağız, kendimizi iyi yetiştireceğiz, işimizi daha iyi yapacağız. Yaptığımız mücadeleleri, var olma mücadelesi olarak görmek durumundayız. Var olacaksak, güçlü, bilgili olmalıyız" dedi.

        Sözlerine devam eden Başkan Doğan, "Malazgirt'ten beri bizi Anadolu'dan atmaya çalışıyorlar. Eskiden bunu düzenli ordularla, haçlı ordularıyla yapmaya çalıştılar, başaramadılar. Bugün de farklı yöntemlerle, taşeron örgütlerle ülkemizi parçalamaya çalışıyorlar. 15 Temmuz'da bu emellerine en insafsız şekilde ulaşmak istediler. Fakat, milletimiz bunlara göğsünü siper ederek dur dedi. Yine üzerimize gelmeye devam edecekler. Biz, bir ve beraber olursak, bunlar emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin dört bir yanında kan var, göz yaşı var. Bütün mazlumların umudu biziz. Bunun bilincinde olarak çok daha çalışacağız, birbirimize Çanakkale'deki gibi, Kurtuluş Savaşı'ndaki gibi kenetleneceğiz. Biz, bir, beraber ve diri olursak bütün oyunları bozarız. Çünkü başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderimiz var. Liderimizin gösterdiği yolda yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

        (İG-RFK-Y)

        21.03.2017 10:50:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler