Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İshak Gazel, Simav'da gençlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan üyesi Kütahya AK Parti Milletvekili İshak Gazel, Simav'da üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

        Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesinde konuşan Gazel, "16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında bilinçli olarak karar verecek olan siz gençlerimiz, sistemin nasıl değişeceğini herkese anlatmalısınız. Cumhurbaşkanlığı sistemi bir rejim değil, mevcut sistemdeki karışıklığın düzeltilmesidir. Devleti olan bir halk sistemi sayesinde büyüme ve gelişmenin de önü açılacaktır" şeklinde konuştu.

        Simav Ak Parti Başkanı Hüseyin Güner ve Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ile bir araya gelen Gazel, Simav'a yapılan hizmetler ve yapılması gerekenleri konuştu, AK Parti Simav Teşkilatında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Toplantıda Belediye Başkanı Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner de birer konuşma yaparak, Simav'daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. (MEİ-EFE)

        21.03.2017 11:01:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler