Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İTÜ Heyetinden Rektör Yaylalı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ARI Teknokent CMO-Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Tunçalp, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz ve İstanbul Kalkınma Ajansı Birim Başkanı Süleyman Bayezit'den oluşan İTÜ heyeti Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Muammer Yaylalı'yı ziyaret etti.

        Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi (YÜTAM) laboratuvarlarını gezen İTÜ heyetini daha sonra makamında ağırlayan Rektör Yaylalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Ziyarette iki üniversite arasında kısa, orta ve uzun vadede bilimsel ve akademik çerçevede gerçekleştirilmesi muhtemel çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

        Karşılıklı hediye takdiminden sonra heyet, Erzurum Teknik Üniversitesi'nden ayrıldı.

        (ERZ-ÖB-Y)

        21.03.2017 11:06:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler