Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke'de "Otogargara"ya yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediyesi Tiyatro Topluluğu Grubu, Yılmaz Erdoğan'ın "Otogargara" adlı oyununu sahneledi.

        Belediye Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro gösterisine, izleyiciler yoğun katılım gerçekleştirdi. Toplumun uğrak yerlerinden biri olan otogarlardaki insan manzaralarını sevinçlerini, hüzünlerini dramatik bir şekilde anlatan öğrenciler, izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Otogarlarda geçen garip ama gerçek olayların, trajikomik açıdan ele alındığı tiyatro oyunu 2 saat sürdü.

        Eşi Pakize Turgut ve çocuklarla birlikte tiyatroyu izleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Tiyatro insanları bir araya getiriyor. Sevgiyi ve birlikteliği aşılıyor. Gençlerimizin sanatsal etkinliklere daha fazla yoğunlaşması için belediye olarak elimizden gelen maddi ve manevi desteği sağlıyoruz. Sanat ve kültürün bireye kazandırdığı çok güzel tecrübeler var. Bunlarla yoğrulmuş bir insanın ve toplumun kötü noktalarda olması mümkün değildir. Dolayısıyla biz de insanlarımızın sanat, kültür ve sporla meşgul olmasını istiyoruz. Bu gün burada sahnelenen tiyatro oyununda oynayan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Her gencimiz rolüne gayet iyi çalışmış. Yönetmenimiz Bülent Bal ve oyunda yer alan birbirinden değerli eğitimcilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

        Kendilerine verdiği her türlü destek için Başkan Mustafa Turgut'a teşekkür eden Tiyatro Topluluğu Eğitmeni Bülent Bal, "Oyuncu arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak çok emek harcadık. Ancak gösterilen ilgi bizlerde yorgunluktan eser bırakmadı. Başkanımızı da her daim yanımızda hissetmek ve görmek, bizleri çok mutlu etti. Salonu tıka basa dolduran bütün izleyicilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (MŞN-Y)

        21.03.2017 11:14:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler