Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yemenici'ye öğrencilerden ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Kartal Burak Bora Anadolu Lisesinin gerçekleştirdiği ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Başkalarının Hayatı Senin Damarlarında Akıyor" kan bağışı kampanyası Mayıs ayında Akçakoca'da gerçekleştirilecek.

        Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencilerinin geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi "Benim Hayatım Senin Damarlarında" sloganlı kan bağışı etkinliğinin detaylarını görüşmek için Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Erol Başaran, Biyoloji öğretmeni Selda Çelik, Kızılay Bölge Kan Merkezi Program yönetim Birimi koordinatörü Fügen Büyükkaya Kurucay ve beraberindeki öğrencilerle Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi makamında ziyaret ettiler.

        Ziyaretleri esnasında 3 yıldır gerçekleştirmiş oldukları kampanyayı detaylarıyla anlatan video sunumu, Belediye meclis salonunda Başkan Yemenici ile paylaştılar. Birlik, beraberlik, duyarlılık, planlama kavramlarını tecrübe ederek hayatlarına aldıkları, gönüllü kan bağışını içeren "Benim Hayatım Senin Damarlarında" projelerinin dördüncüsünü Akçakoca'da gerçekleştirecek olmanın sevincini yaşayan öğrencilere Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Sağlıklı olduğundan emin olan her birey, kan vererek birçok ölümün önüne geçebilir. Milyonlarca insanın yaşadığı ülkemizde yeri geliyor bir ünite kan bulamadığı için sağlığını veya hayatını kaybedenler oluyor. Bizlerden istenen yalnızca 1 ünite kan. Kan vermenin bir vatandaşlık borcu olduğunu düşünüyoruz. Kana ihtiyacımız olduğu zaman daha kolay kan bulabilmek için bunun yolu sağlıklı olduğumuz zaman Kızılay'a kan vermekten geçer. Hepimiz üzerimize düşen bu sorumluluğun bilincinde olmalıyız. Kızılay'ın kan bağışı konusunda yaptığı çalışmalar ülkemizin, insanımızın sağlığı açısından ihtiyacı olan kanın temini adına hakikaten güzel hizmetlerden biri. Bu önemli sosyal sorumluluk projesine verdiğiniz destekten dolayı sizleri kutluyorum ve böylesine önemli bir organizasyonun ilçemizde gerçekleştiriliyor olmasından dolayı mutlu olduğumu ve Akçakoca Belediyesi olarak destek vereceğimizi bilmenizi istiyorum" dedi.

        (TT-AY)

        21.03.2017 11:38:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler